fbpx

Selskapslokaler for store og små markeringer

SELSKAPER

Lekkert og innbydende, med lun atmosfære

Har du behov for selskapslokaler? Utsøkt mat og vakre omgivelser er den magiske nøkkelen til ethvert vellykket arrangement. Vi har en flott og engasjert stab og dyktig kjøkkensjef som vet hvilke ingredienser som må til for å gjøre en hvilken som helst anledning helt spesiell. Om du skal holde minnestund, feire bryllup eller en bursdagsfest så har vi lokalene du er på utkikk etter.

Velg «Fine dining» og fem retter i storsalen hos Smakfulle Rom eller kjør en røff konfirmasjon i kafe eller lavvo med tilhørende morsomme aktiviteter ned i skogen vår. Hos oss er mulighetene mange. Gjennom Smakfulle Event tilbyr vi morsomme aktiviteter både på Smakfulle Rom og nede i klatreparken vår som er Skandinavias nest største klatrepark. Her kan vi by på mange aktiviteter for både liten og stor, kun 400 meter fra Smakfulle Rom, godt gjemt nede i skogholtet.

Bryllup

Følelser, romantikk og fest

Les mer om bryllup her

Konfirmasjon

En gledens dag for hele familien.

Les mer om konfirmasjon her

Minnestund

Vakker, verdig og minnerik ramme

Les mer om minnestund her

Jubileum & merkedag

Merkedager skal feires, hver på sin måte

Les mer om jubileum & merkedag

Julen på Smakfulle Rom

Nyt julefreden i landlige omgivelser

Les mer om julebord

Send forespørsel

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.