fbpx

Kjøkken med fokus på gode råvarer

MAT & DRIKKE

Med fokus på måltidet

Våre kokker velger ingredienser med omhu, og aller helst kommer de fra de frodige omgivelsene på Romerike. Kjøkkenet utnytter alt det deilige som vokser i egen hage og i skogene rundt oss. Vi kan også friste med f.eks. egenrøkt laks og hjemmelaget bacon. Sesongvarer syltes og konserveres, og avslutter reisen på din tallerken.
Nyt måltidet.

Med ro til å nyte

Mat skal smake. Men like viktig som maten er atmosfæren rundt bordet. Hos oss er det ingen buffet, verken til frokost, lunsj eller middag. Vi vil at gjestene skal sitte samlet ved bordet, nyte maten som blir servert å ha tid til og snakke sammen. Det skaper en god start på dagen, en behagelig pause og en samlende avslutning.

God atmosfære ved bordet og ro til å nyte mat laget med stor lidenskap, er den fineste gesten vi kan gi våre gjester.

Bli bedre kjent med vårt kjøkken

Kjøkkensjefen og teamet hennes får mye ros for bruk av gode råvarer til nye og spennende smaker. Hun motiverer og inspirerer teamet sitt og er en bauta for hele teamet, spesielt for Sebastian, vår lærling, som viser gode takter.

Kjøkkenet er opptatt av bærekraft og bruker alle deler på dyret. Skinker henger til tørk på stabburet og alt vi serverer lages fra bunnen av med de beste råvarene. Hos oss bestemmer altså sesongen hva som står på menyen og råvarene settes sammen til to-retters lunsj og fire-retters middag som serveres alle våre konferansegjester. Menyen skiftes hver måned for å tilfredsstille alle våre returnerende gjester og følge sesongen.

Vår restaurant

Vi er så stolte av maten vi lager at vi ønsker at flere enn bare konferansegjestene våre skal få smake. Vi har åpent for privatpersoner ved forhåndsbooking. Minimum 6 stk. Det inviteres jevnlig til «Kulturkveld på Smakfulle Rom» Ta med vennegjengen til en unik matopplevelse.

Åpne arrangementer averteres som arrangement på Facebook med utfyllende tekst og program, følg oss der.

Arrangement vår 2024 annonseres fortløpende i løpet av året.

 

 

Menyen

Vi varierer stadig menyen i tråd med råvarer og sesong. Her er et eksempel på en meny vi har hatt hos oss;
Syltet ishavsrøye med vaktelegg fra Vilberg, gulrot og gressløkolje
Villsvin med pastinakk- og spinatpuré, løkterte, syltet kantarell og urtesjy
Fritert ost, norsk fjelltopp, med småsalat og fikenkompott
Snickerskake med frossent appelsinskum og sjokoladesmuler

 

Bestill bord

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Har du smakt?

  • Økologiske egg henter vi på Størsrud gård, bare et steinkast unna. God dyrevelferd er en viktig del av driften på gården, så hønene spankulerer fritt omkring.
  • Bær fra Størsrud gård smaker søtt og godt.
  • På Hovelsrud Gård får vi økologiske kylling, de er tildelt Dyrevernmerket.
  • Jordbærene vi serverer kommer fra vår lokale produsent  Isingrud Gård
  • Norges eneste ferskost, syrlige NYR fra Grøndalen Gård, er lav på fett og høy på protein, og kan brukes både som tilbehør og dessert.
  • Gode oster er alltid populært; RÅBLÅ fra Grindalen, GROTTEOST fra Hitra Gårdsmat, MUNKEBY fra Munkeby Kloster, FJELLTOPP fra Bos Ysteri og KUBBEOST fra Rueslåtten.
  • På høsten får vi inn flotte Spælsauer fra Ole Rustad som vi skjærer ned og bruker mye av på denne tiden av året.