fbpx

Teambuilding og aktiviteter

Våre teambuilding aktiviteter

Vi tilbyr et bredt utvalg av teambuilding aktiviteter, både innendørs og utendørs. Her finner du aktiviteter som tester både fysiske og mentale grenser, styrker samhold og samarbeid, trener lattermuskler eller gir deg god underholdning. Vi tilpasser hver opplevelse til dine ønsker og behov. Se våre teambuilding aktiviteter nedenfor, eller ta kontakt med oss for å skreddersy et opplegg for din gruppe.

Klatring

Tilbring 3 timer i aktivitetsløypene oppe mellom trærne i Høyt & Lavt parken. Løypene varierer i vanskelighetsgrad, fra enkle til utfordrende.

Alpakkavandring

Gå en tur med våre alpakkaer i skogen for en hyggelig og avkoblende opplevelse. Passer perfekt for både familiedager og konferansegrupper.

Storbondens utfordring

Inspirert av «Mesternes mester» og «71 grader nord», tilbyr vi morsomme aktiviteter som øksekast, melkespann og labyrint. Konkurrer i lag og tren lattermusklene og konkurranseinstinktet. Aktiviteten avsluttes med premieutdeling.

Lagutfordring med Diversity Icebreaker

Kombinerer enkel kartlegging av ansattypen og praktisk oppgaveløsning. Aktiviteten gir innsikt i kreative, følelsesstyrte og strategiske teammedlemmer. Del inn i lag og konkurrer i aktivitetsløypene eller på bakken, og oppdag viktigheten av alle mennesketyper på laget.

Lagutfordring

Her jobber dere samlet eller delt i lag, mot klokken for å nå felles mål. Kollegaer må frigjøres, hindringer skal forseres, og dere må jobbe sammen for å komme videre. Gjennomføres på bakken eller i klatreløypene, begge med fokus på moro og samarbeid.

Zip-line

Vi har over 40 zipliner, fra korte og lave til lange og høye. Prøv vår tøffeste zipline som starter 23 meter over bakken og strekker seg 300 meter, eller et hopp med fritt fall fra vårt 23 meters tårn.

Øl- og vinsmaking

Bli med på en reise i vinens verden med vår sommelier, eller smak på lokalt øl fra prisvinnende bryggerier. En smakfull aktivitet som passer godt inn i ethvert arrangement.

Quiz og live musikk-quiz

Test kunnskapen din med vår quiz som inkluderer allmennkunnskap og musikkoppgaver, perfekt tilpasset din gruppe. Live musikkquiz kombinerer underholdning og konkurranse, med sangfuglen vår som quizmaster.

Natursti

Våre oppmerkede turstier på 2 og 2,6 km er populære blant våre konferansegjester. De kan også brukes som en organisert aktivitet med naturquiz, praktiske oppgaver og piknik i skogen.

Live underholdning

Våre faste musikere er gode på å tilpasse seg ulike publikum og har et variert repertoar, være seg gamle slagere, rock´n´roll, allsang eller dansemusikk.

Send forespørsel

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.