fbpx

Sommefest

Nyt en herlig, uforstyrret sommerfest i skogen hos Smakfulle Rom. Vi tilbyr de beste lokalene for å nyte en fin sommerkveld i naturen, med bålkos, aktiviteter, god mat og live underholdning. Vi skreddersyr etter dine ønsker og behov.

Klatretunet

Med vår egne klatrepark, Høyt & Lavt Lillestrøm, som base kan vi by på en rekke muligheter for kos og hygge. Grillhytten tilgjengelig med bål og saueskinn, en koselig og romslig lavvo med sitteplass til 120 personer og et kafébygg med møtefasiliteter. Våre aktiviteter spenner fra høye tretoppeventyr i klatreløypene til jordnære utfordringer på bakken, og vi tilpasser hver opplevelse til dine ønsker og behov. Vi har også en 90 kvm stor sprettboks (trampoline) i skogen er tilgjengelig og turstiene på 2 og 2,6 km starter rett bak kafébygget, om noen vil korte ned klatretiden eller bare nyte nydelig natur.

Matopplevelser og underholdning

Vi kan servere hjemmelagede burgere eller håndverkspølser fra Rosenberg med hjemmelaget tilbehør produsert av våre kokker ved Smakfulle Rom. Middager, som for eksempel grillbuffet eller rustikk gryte, servert i Lavvoen, etterfulgt av live underholdning er også et populært valg.

Våre faste musikere er gode på å tilpasse seg ulike publikum og har et variert repertoar, være seg gamle slagere, rock´n´roll, allsang eller dansemusikk.

Praktisk informasjon

Vi ordner felles transport og overnatting, enten for få eller mange, dersom dere ønsker det. Send oss gjerne en forespørsel, så skreddersyr vi et opplegg for en uforglemmelig sommerfest i naturskjønne omgivelser.

Send oss en forespørsel så tar vi kontakt med deg