fbpx

Høyt og Lavt Lillestrøm

En av Skandinavias største klatreparker

En arena for eventer og teambuilding

Vi eier Høyt & Lavt Lillestrøm, en av Skandinavias største klatreparker, som ligger godt skjult i skogen bare 400 meter unna. Klatretunet er en spennende arena for teambuilding og eventer. Et ypperlig sted for bedriftsgrupper, familiedager med bedriften, skoler, lag og foreninger. I tillegg er klatreparken åpen for privatpersoner hver helg fra slutten av april og frem til høstferien, samt hver dag i sommerferien.

Anlegget har totalt 22 aktivitetsløyper, 41 zipliner, hoppetårn og en kjempetrampoline. Det finnes også soner for hyggelig samvær og matservering, både i lavvoen, grillhytta eller kaféen.

Stemning i lavvoen

På klatretunet finner du vår storslåtte lavvo, perfekt for både store og små grupper. Med sitteplass til 120 personer, er denne koselige lavvoen ideell for å avslutte dagen med en hyggelig middag. Lavvoen er oppdekket med saueskinn på alle benker og horn på bordene, noe som gir en autentisk og varm atmosfære. Her serverer vi gjerne middager, enten det er en rustikk gryte, grillbuffet eller andre smakfulle retter tilberedt av våre dyktige kokker.

Grillhytta

Grillhytta på klatretunet er et populært samlingssted for de som ønsker å slappe av før, under og etter en aktiv dag i klatreparken. Med en stor bålpanne og O-fyr tilgjengelig, kan dere nyte en avslappet atmosfære med kaffe eller noe annet leskende, og få servert god mat eller bakst fra våre kokker på Smakfulle Rom

Klatretunet kafé

For de som ønsker å kombinere aktiviteter med møtevirksomhet, tilbyr vi et moderne kafébygg med fullstendige møtefasiliteter. Her kan dere starte dagen med en produktiv konferanse eller workshop, før dere beveger dere ut i klatreparken for teambuilding og moro. Kafébygget gir en fin mulighet til å balansere arbeid og lek, og skape en helhetlig opplevelse for din gruppe.

Gode matopplevelser

Vi går langt for å gi dere en matopplevelse utenom det vanlige. Vi tror på kvalitet, og det begynner med valget av råvarer. Vi bruker kortreiste råvarer – friske og lokale ingredienser fra vår region, eller dyrket av oss.

Vi er stolte av å støtte bærekraftige praksiser. Gjennom kortreiste og kvalitetsrike råvarer, ønsker vi å dele en smakfull opplevelse, men også historiene bak hvert måltid.

Kontakt oss for ditt neste event

Opplev alt Høyt & Lavt Lillestrøm har å tilby, og la oss hjelpe deg med å skape en unik og uforglemmelig opplevelse. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre teambuilding-aktiviteter og eventer, eller for å skreddersy et opplegg som passer perfekt for din gruppe.