fbpx

Bryllup i flotte omgivelser.

minnerik feiring

BRYLLUP

Et vakkert minne for livet

Ditt bryllup er dagen du aldri vil glemme. Da må absolutt alt stemme; Omgivelsene, maten, stedet og stemningen.

Vi har funnet den rette formelen; Mat laget med lidenskap, luftige, lekre rom med stor takhøyde og små intime soner, et magisk landskap og overnatting i lyse, deilige rom. Vakker og idyllisk, sommer som vinter.

LOKALENE

Bare DITT bryllup

Et bryllup hos Smakfulle Rom betyr at dere har stedet helt for dere selv. Vår dyktige stab har full fokus på brudeparet og gjestene under hele oppholdet.

Vi serverer 4-retters bryllupsmiddag for ca 80 gjester i den store, lyse festsalen. Gjestene kan overnatte i et av våre 15 unike hotellrom med plass til 24 bryllupsgjester. Etter middag blir det kaker og eventuell underholdning nede i 1.etasje.

KUN DET BESTE

En god bryllupspakke

 • Hvetebakst og kaffe når gjestene ankommer
 • Ett glass musserende under mottakelsen
 • 4-retters bryllupsmeny
 • Vinmeny
 • Bryllupskake og petit four
 • Kaffe og avec

Dere får hvite duker, hvite stoffservietter og levende lys på alle bord. Middagen serveres i den flotte storsalen vår og kaker/ dans nede .

Vi kan også ordne med nattmat, drikkebonger og muligens også oppfylle andre ideer du har til den store dagen.

Hva koster et bryllup?

Prisoverslag bryllup hos Smakfulle Rom v/ 50 gjester:

 • Leie av hele konferansegården inkl. 15 hotellrom.
  45.000 kr,-
 • 4-retters middag med aperitiff, vin, bryllupskake og petit four, kaffe og avec.
  2.050 kr,-
 • Bonger (valgfritt)
  ca 350 kr
 • Totalt vil dette komme på ca. kr 147.500,-

 

Prisoverslag bryllup hos Smakfulle Rom v/ 80 gjester:

 • Leie av hele konferansegården inkl. 15 hotellrom.
  45.000 kr
 • 4-retters middag med aperitiff, vin, bryllupskake og petit four, kaffe og avec.
  2.050 kr
 • Bonger (valgfritt)
  ca 350 kr
 • Totalt vil dette komme på ca. kr 209.000,-

Kontakt oss for visning

Kontakt oss - Bryllup

Skal du gifte deg og ønsker å ha selskapet på Smakfulle Rom? Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer og hva du ser for deg så tar vi kontakt for en visning! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.
 • MM slash DD slash YYYY

MAT & DRIKKE

Når smaksopplevelsene står i kø

Bryllup er nesten like stort for oss som for brudeparet, og vi er virkelig stolte av kokkene våre. For oss betyr det mye at gjestene fryder seg over hver eneste nye, lille smak fra kjøkkenet, og at smaksopplevelsene kan gjøre den store dagen til et vakkert minne for alle.

OVERNATTING

Unike hotellrom

Etter en dag med mange inntrykk er det godt å hvile både for brudepar og gjester. Alle rom er delikat innredet med høy komfort og gode senger. I brudeparets rom er det ikke spart på detaljene. Neste dag venter en velsmakende frokost, laget med omtanke og gode råvarer.

AKTIVITETER

Aktiviteter dagen før dagen

Kvelden før bryllupet er en viktig del av festen. Når gjestene møtes, er det for å bli bedre kjent med familie, slekt og venner. Luftige møterom, mat fra eget kjøkken, hjemlig atmosfære og personlig service blir det god stemning av. Vi har laget et spesielt tilbud til dere som gifter dere på Smakfulle Rom. Spør, så sender vi deg info om dette.

Bryllupsguide

Fotograf, sminke, brudekjole og hår. Trenger du litt hjelp til å finne de riktige hjelperne til ditt bryllup? Under finner du en oversikt over leverandører som vi har hatt gode erfaringer med. Lykke til med planleggingen!

Modeller på bryllupsbildene våre er Andreas Aasen @andyonthewallz og Ida Koppang @koppangpoleart

Send forespørsel

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.