fbpx

Kickoff

Ønsker du å kickstarte et nytt prosjekt, motivere teamet eller feire alt dere har fått til sammen? Ved Smakfulle Rom skreddersyr vi kickoff-opplevelser for alle slags bedrifter, foreninger og lag, året rundt. Vi tilbyr en unik kombinasjon av landlige omgivelser, deilig mat og spennende teambulding aktiviteter, som sammen skaper en uforglemmelig start på veien mot bedriftens neste milepæl.

Skreddersydde opplevelser

Vi vet at enhver virksomhet er unik, og derfor tilpasser vi hvert kickoff-arrangement til deltakernes egne behov og ønsker. Vi justerer oppsett av møterom og konferansesaler slik det passer deg, og kjøkkenet vårt serverer et rikt utvalg av deilige retter, basert på lokale råvarer og sesongens smaker, slik du måtte foretrekke.

Aktiviteter for alle

Dessuten tilrettelegger vi for en rekke spennende teambuildingsaktiviteter. Disse spenner fra høye tretoppeventyr i klatreløypene til jordnære utfordringer på bakken, og vi tilpasser hver opplevelse til dine ønsker og behov.

Forslag til program

Begynn gjerne med en fag-samling i hovedhuset ved Smakfulle Rom. Deretter kan du nyte en deilig 2-retters lunsj fra vårt eget kjøkken, før du tar turen opp mellom trærne i klatreparken Høyt & Lavt. Avslutt dagen med middag og underholdning i Lavvoen.

Praktisk informasjon

Vi ordner felles transport og overnatting, enten for få eller mange, dersom dere ønsker det. Send oss gjerne en forespørsel, så vil vi skreddersy et opplegg som passer for deg.

 

Send oss en forespørsel så tar vi kontakt med deg