fbpx

Lekkert konferansehotell i vakre omgivelser

Kurs- og konferansehotell

I idylliske Sørum, midt mellom Oslo og Gardermoen, ligger kurs- og konferansehotellet Smakfulle Rom. Bygningen er omkranset av et fredelig og vakkert landskap som du kan nyte fra alle rom. Vi har lekre, moderne møterom i ulike størrelser, og med alle nødvendige fasiliteter. Disse har plass til både små og store grupper, opp til 120 personer.

En hjemlig, lun atmosfære setter tonen for møter, konferanser og styremøter. 15 dobbeltrom står til disposisjon, alle med samme høye standard. Her er det stillhet, ro og tid til å tenke og skape. Det er bare å glede seg!

MØTEROM

Lyse, moderne møterom med alle fasiliteter

Den store, luftige kurs- og konferansesalen rommer 120 personer. Det er også flere, mindre møterom på konferansehotellet med plass til mellom 15 og 20 personer.

Vi har en koselig restaurant, egen spisestue for små grupper, vinterhage og sofagrupper for mer uformelle møter. Alle rom har den samme, gode atmosfæren.

Send forespørsel

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

MAT & DRIKKE

Smaksopplevelser i kø

Mat og omgivelser gjør hverandre godt. I landlig idyll, en knapp halvtime fra Oslo eller Gardermoen, kan du nyte begge deler. Kokkene våre utnytter lokale råvarer maksimalt, og setter ofte sammen nye, utradisjonelle smaker.

OVERNATTING

Du sover bedre på landet

Freden og stillheten i landskapet rundt er som skapt for god, oppbyggende søvn. Vi har 15 komfortable, moderne rom med eget bad og herlige senger. Når du sover godt, vet du at du yter mer.

Våre konferansepakker

Konferansepakke

Konferanse med overnatting

Kanferansepakke pluss

Konferanse med overnatting og ekstra mat på møterom

Dagpakke

08-16 inkl lunsj m.m.

Kveldspakke

16-19 inkl middag m.m.

Stedet for deg selv

Ingen andre gjester på huset og vår fulle oppmerksomhet.

Ta kontakt!

E-post booking@smakfullerom.no
Telefon 40 00 15 08

PAKKER

Konferansepakker

Konferansepakkene våre er satt sammen for å gi din gruppe den aller beste service. Bare ta kontakt dersom du har spørsmål eller har behov utover vi tilbyr, så skal vi nok kunne hjelpe deg.

AKTIVITETER

Aktiviteter skaper liv

Det er lite som bryter barrierer bedre enn aktiviteter som stimulerer hjernen og kroppen. Vi har et stort repertoar, og setter gjerne sammen en meny som passer tid og anledning, ute eller inne.

Aktivitetsparken Høyt & Lavt Lillestrøm, bare 400 meter fra hotellet, er et ypperlig alternativ for gjester som ønsker fysiske utfoldelser.