fbpx

Konferansehotell kun 25 min fra Oslo sentrum

i flotte omgivelser

NÆR OSLO OG GARDERMOEN

Idyllisk belliggenhet

Smakfulle Rom er et konferansehotell omkranset av et fredelig og vakkert landskap som du også kan nyte fra alle rom. Lekre, moderne møterom med alle fasiliteter har plass til små og store grupper opp til 120 gjester. Hjemlig, lun atmosfære setter tonen for møter, konferanser og styremøter. 15 dobbeltrom står til disposisjon, alle med samme høye standard. Her er det stillhet, ro og tid til å tenke og skape. Det er bare å glede seg.

Det tar kun 25 minutter fra Oslo S og 17 minutter fra Gardermoen (OSL)  å komme seg ut på landet til denne perlen av et konferansehotell.

KURS & KONFERANSE

Møterom

Den store, luftige konferansesalen rommer 120 personer. Det er også flere, mindre møterom på konferansehotellet med plass til mellom 15 og 20 personer. Vi har en koselig restaurant, egen spisestue for små grupper, vinterhage og sofagrupper for mer uformelle møter. Alle rom har den samme, gode atmosfæren.

KURS & KONFERANSE

Hotellrom

Vi har 15 komfortable, moderne rom med eget bad og herlige senger. Freden og stillheten i landskapet rundt er som skapt for god, oppbyggende søvn. Vi har 15 komfortable, moderne rom med eget bad og herlige senger og 24 sengeplasser. Når du sover godt, vet du at du yter mer.

MATOPPLEVELSER

Matopplevelser hver dag...

Med matfatet rett utenfor døra inspireres våre kokker til å gi deg opplevelser for syn og gane hver eneste dag. Kjøkkensjefene våre utnytter lokale råvarer maksimalt og henter kjøtt og råvarer fra umiddelbar nærhet.

Her gjør mat og omgivelser gjør hverandre godt.