Kjøkken med fokus på gode råvarer

MAT & DRIKKE

Et godt kjøkken bruker bare de beste råvarene

Råvarene har alt å si for smaken. Våre kokker håndplukker ingrediensene, og aller helst kommer de fra frodige omgivelser på Romerike. Kjøkkenet utnytter hver eneste del til nye og spennende smaker, og følger sesongene.

Er ikke den lokale kvaliteten god nok, henter vi råvarene hos andre norske produsenter. Det finnes mye godt i skog og mark også. Både sopp, urter, skudd og bær vokser rett utenfor døren og blir benyttet i matlagingen.

Matfilosofi

Med ro til å nyte...

Mat skal smake. Men like viktig som maten er atmosfæren rundt bordet. Hos oss er det ingen buffet du må løpe til og fra, hverken til frokost, lunsj eller middag. Vi vil at gjestene skal sitte ved bordet, nyte maten som blir servert og ha tid til å snakke sammen. Det gir en bedre start på dagen, og mer energi til neste økt. En god atmosfære ved bordet, og ro til å nyte mat laget med stor lidenskap, er den fineste gesten vi kan gi gjestene rundt bordet.

Bli kjent med kjøkkenteamet vårt

Kjøkkensjef Roar Bergheim og souschef Kim Krogstad har fått mye ros for bruk av gode råvarer til nye og spennende smaker. Kristine har tatt steget opp fra lærling til fullverdig kokk, og har store ambisjoner. Ingvild er årets førsteårslærling og viser gode takter.

Kjøkkenet er opptatt av bærekraft og bruker alle deler på dyret. Skinker henger til tørk på stabburet og alt vi serverer lages fra grunnen av med de beste råvarene. Hos oss bestemmer altså sesongen hva som står på menyen og råvarene settes sammen til to-retters lunsj og fire-retters middag som serveres i vår flott restaurant.

Restaurant

Vi er så stolte av maten vi lager at vi ønsker at mange flere enn bare gjestene våre skal få smake. Derfor inviterer vi til åpen restaurant hver torsdag. Ta med kjæresten, gode venner, familie eller kom alene. Vi byr på et nydelig, smakfullt måltid med sesongens aller beste råvarer, overkommelig for alle.

Ønsker du en full meny, vinpakker eller bare et lite, godt måltid servert i en av våre lavvoer i klatreparken, så ordner vi selvfølgelig det.

Varmt velkommen til ekte matopplevelser fra kjøkkenet i Smakfulle Rom.

Menyen...

Vi varierer stadig menyen i tråd med råvarer og sesong. Her er et eksempel på en meny vi har hatt hos oss;

*Syltet ishavsrøye med vaktelegg fra Vilberg, gulrot og gressløkolje.
*Villsvin med pastinakk- og spinatpuré, løkterte, syltet kantarell og urtesjy.
*Fritert fjelltopp med småsalat og fikenkompott
*Snickers med frossent appelsinskum og sjokoladesmuler

Fyll ut skjema under for å bestille bord, senest to dager i forkant av ditt besøk (kun mandag-torsdag).

Se også vår julemeny

Bestill bord

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Har du smakt?