fbpx

Kjøkken med fokus på gode råvarer

MAT & DRIKKE

Et godt kjøkken bruker bare de beste råvarene

Råvarene har alt å si for smaken. Våre kokker håndplukker ingrediensene, og aller helst kommer de fra frodige omgivelser på Romerike. Kjøkkenet utnytter hver eneste del til nye og spennende smaker, og følger sesongene.

Er ikke den lokale kvaliteten god nok, henter vi råvarene hos andre norske produsenter. Det finnes mye godt i skog og mark også. Både sopp, urter, skudd og bær vokser rett utenfor døren og blir benyttet i matlagingen.

Med ro til å nyte...

Mat skal smake. Men like viktig som maten er atmosfæren rundt bordet. Hos oss er det ingen buffet du må løpe til og fra, hverken til frokost, lunsj eller middag. Vi vil at gjestene skal sitte ved bordet, nyte maten som blir servert og ha tid til å snakke sammen. Det gir en bedre start på dagen, og mer energi til neste økt. En god atmosfære ved bordet, og ro til å nyte mat laget med stor lidenskap, er den fineste gesten vi kan gi gjestene rundt bordet.

Bli kjent med kjøkkenteamet vårt

Kjøkkensjefen og teamet hans har fått mye ros for bruk av gode råvarer til nye og spennende smaker. Kristine var tidligere lærling hos oss og har jobbet som kokk en stund nå. Sebastian er lærling og viser gode takter.

Kjøkkenet er opptatt av bærekraft og bruker alle deler på dyret. Skinker henger til tørk på stabburet og alt vi serverer lages fra grunnen av med de beste råvarene. Hos oss bestemmer altså sesongen hva som står på menyen og råvarene settes sammen til to-retters lunsj og fire-retters middag som serveres i vår flotte restaurant. Kjøkkenet vårt får lov til å være lekne og kreative og hver måned lages en helt ny meny som ikke har vært prøvd før.

Restaurant

Vi er så stolte av maten vi lager at vi ønsker at flere enn bare konferansegjestene våre skal få smake. Derfor inviterer vi til åpen restaurant hver torsdag. Ta med vennegjengen til en unik smaksopplevelse basert på sesongens aller beste råvarer.

For større grupper kan vi også til  tilby servering i lavvo eller i kaféen  nede i klatreparken vår. Varmt velkommen til ekte matopplevelser fra kjøkkenet i Smakfulle Rom. PS! Bord må bestilles i forkant!

Menyen...

Vi varierer stadig menyen i tråd med råvarer og sesong. Her er et eksempel på en meny vi har hatt hos oss;
Syltet ishavsrøye med vaktelegg fra Vilberg, gulrot og gressløkolje
Villsvin med pastinakk- og spinatpuré, løkterte, syltet kantarell og urtesjy
Fritert fjelltopp med småsalat og fikenkompott
Snickers med frossent appelsinskum og sjokoladesmuler

Fyll ut skjema under for å bestille bord, senest to dager i forkant av ditt besøk (kun mandag-torsdag).

Bestill bord

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Har du smakt?

  • ØKOLOGISKE EGG henter vi på Størsrud gård, bare et steinkast unna. God dyrevelferd er en viktig del av driften på gården, så hønene spankulerer fritt omkring.
  • BÆR fra Størsrud gård smaker søtt og godt.
  • Hovelsrud Gård. Her får vi økologisk kylling, Tildelt Dyrevernmerket.
  • JORDBÆRENE vi serverer kommer fra vår lokale produsent  Isingrud Gård
  • Norges eneste FERSKOST, syrlige NYR fra Grøndalen Gård, er lav på fett og høy på protein, og kan brukes både som tilbehør og dessert.
  • Gode oster er alltid populært; RÅBLÅ fra Grindalen, GROTTEOST fra Hitra Gårdsmat, MUNKEBY fra Munkeby Kloster, FJELLTOPP fra Bos Ysteri og KUBBEOST fra Rueslåtten.
  • På høsten får vi inn flotte Spælsauer fra Ole Rustad som vi skjærer ned og bruker mye av på denne tiden av året.