fbpx

Bryllup i flotte omgivelser

minnerik feiring

BRYLLUP

Et vakkert minne for livet

Ditt bryllup er dagen du aldri vil glemme. Da må absolutt alt stemme; Omgivelsene, maten, stedet og stemningen.

Vi har funnet den rette formelen; Mat laget med lidenskap, luftige, lekre rom med stor takhøyde og små intime soner, et magisk landskap og overnatting i lyse, deilige rom. Vakker og idyllisk, sommer som vinter.

LOKALENE

Bare DITT bryllup

Et bryllup hos Smakfulle Rom betyr at dere har stedet helt for dere selv. Vår dyktige stab har full fokus på brudeparet og gjestene under hele oppholdet.

Vi serverer 4-retters bryllupsmiddag for ca 80 gjester i den store, lyse festsalen. Gjestene kan overnatte i et av våre 15 unike hotellrom med plass til 24 bryllupsgjester. Etter middag blir det kaker og eventuell underholdning nede i 1.etasje.

KUN DET BESTE

En god bryllupspakke

<ul style=»font-size: 14px;»>
<li>Hvetebakst og kaffe når gjestene ankommer</li>
<li>Ett glass musserende under mottakelsen</li>
<li>4-retters bryllupsmeny</li>
<li>Vinmeny</li>
<li>Bryllupskake og petit four</li>
<li>Kaffe og avec</li>
</ul>
Dere får hvite duker, hvite stoffservietter og levende lys på alle bord. Middagen serveres i den flotte storsalen vår og kaker/ dans nede .

Vi kan også ordne med nattmat, drikkebonger og muligens også oppfylle andre ideer du har til den store dagen.

MAT & DRIKKE

Når smaksopplevelsene står i kø

Bryllup er nesten like stort for oss som for brudeparet, og vi er virkelig stolte av kokkene våre. For oss betyr det mye at gjestene fryder seg over hver eneste nye, lille smak fra kjøkkenet, og at smaksopplevelsene kan gjøre den store dagen til et vakkert minne for alle.

OVERNATTING

Unike hotellrom

Etter en dag med mange inntrykk er det godt å hvile både for brudepar og gjester. Alle rom er delikat innredet med høy komfort og gode senger. I brudeparets rom er det ikke spart på detaljene. Neste dag venter en velsmakende frokost, laget med omtanke og gode råvarer.