fbpx

Unik konferansegård

Flotte møteromsfasiliteter nær Gardermoen

Velkommen til vår unike konferansegård

Har du behov for møterom nær Gardermoen?

Smakfulle Rom ligger kun 17 minutter fra Gardermoen i et landlig og rolig miljø på en gård i full drift. Dette er en moderne konferansegård med alle fasiliteter og høy standard.

Her finner du 4 møterom med plass til 12-15 til 120 i største møterom i tillegg til 15 smakfulle hotellrom med til sammen 24 sengeplasser.

Møterom, aktiviteter og mat

Vi kan tilby flotte og behagelige omgivelser for små og store grupper i dette nye bygget fra 2016.  Atmosfæren er lun og behagelig med fokus på personlig service og ekte matopplevelser og stedet har høy standard. Stedet har etterhvert blitt kjent for den utsøkte maten som kjøkkenet leverer.

Konferansesalen: ca 120 personer i kino
Kornlageret: ca 14 personer på møtebord
Treskestua: Styrebord og egen stue med plass til 15 personer
Høyloftet: ca 12 personer på møtebord

Et steinkast fra hotellet finner du en av Skandinavias største klatreparker, Høyt & Lavt Lillestrøm. Dette gir en unik mulighet for en dag fylt med både faglig innhold, men også litt fysisk aktivitet og samarbeid. Nede i aktivitetsparken tilbyr vi også servering i både lavvo og vår nybygde kafe.

Konferanse meed overnatting?

Vi har lagt vår sjel i gode møterom, moderne konferansefasiliteter og et dyktig kjøkken. Men blir dere natten over, kan vi love enda en behagelig opplevelse.

Her finner du 15 moderne hotellrom med 24 sengeplasser, alle med eget bad. Rommene er innredet med forskjellige tekstiler og farger. Alle har gode Jensen-senger, HØIE dundyner anbefalt av Astma- og allergiforbundet og små overraskelser på badet fra L’Occitane.