fbpx

Lekkert konferansehotell

i vakre omgivelser

Konferansehotell nær Gardermoen

Konferansehotell i idylliske Sørum, midt mellom Oslo og Gardermoen.

Her ligger Smakfulle Roms lyse og luftige konferansegård. Huset er omkranset av et fredelig og vakkert landskap som du også nyte fra alle rom. Lekre, moderne møterom med alle fasiliteter har plass til små og store grupper opp til 120 gjester. Hjemlig, lun atmosfære setter tonen for møter, konferanser og styremøter.

15 dobbeltrom står til disposisjon, alle med samme høye standard. Her er det stillhet, ro og tid til å tenke og skape. Det er bare å glede seg.

Møterom, servering og aktiviteter

Vi kan tilby flotte og behagelige omgivelser for små og store grupper i dette nye bygget fra 2016.  Atmosfæren er lun og behagelig med fokus på personlig service og ekte matopplevelser og stedet har høy standard. Smakfulle Rom har etterhvert blitt kjent for den utsøkte maten som kjøkkenet leverer her.

Konferansesalen: ca 120 personer i kino
Kornlageret: ca 14 personer på møtebord
Treskestua: Styrebord og egen stue med plass til 15 personer
Høyloftet: ca 12 personer på møtebord

Et steinkast fra hotellet finner du en av Skandinavias største klatreparker, Høyt & Lavt Lillestrøm. Dette gir en unik mulighet for en dag fylt med både faglig innhold, men også litt fysisk aktivitet og samarbeid. Nede i aktivitetsparken tilbyr vi også servering i både lavvo og vår nybygde kafe.