fbpx

Beste hoteller ved Gardermoen

De beste hotellene nær Gardermoen

Ønsker du å finne de beste hotellene ved Gardermoen til ditt arrangement?

Gardermoen er i sterk vekst og det er godt utvalg av hoteller nær Oslo lufthavn Gardermoen. Her er det mange hoteller for større grupper, men det finnes også mindre konferansehoteller kun kort vei fra flyplassen uten støy og hektisk aktivitet. Vi har laget en liten oversikt for at du letter skal se de ulike hotellenes fordeler. Så da gjelder det å bestemme seg for hva som betyr mest for deg og din konferanse.

 

Hva er viktig for deg?

Er det umiddelbar nærhet som er viktig, eller går det fint med en kort taxitur?
Hvor mange hotellrom har dere behov for?
Hvor stort møterom trenger dere?

Ønsker du å bo så nært som mulig finner du både:

Park Inn Gardermoen med 46 møterom og en stor sal på 236 kvm kun 100 meter fra flyplassen.

Thon Hotell Gardermoen  er et stort moderne konferanse- og forretningshotell som ligger kun 10 minutter fra flyplassen og har møterom fra 56 til 3400 personer.

Scandic Oslo Airport er et annet hotell med gode anmeldelser. Kun 6 minutter fra Gardermoen og møterom for små grupper opp til 500 personer.

Konferansegården Smakfulle Rom har best rating blant hotellene i området og ligger kun 17 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Ønsker du et mindre hotell med personlig service og landlige omgivelser finner du dette i Smakfulle Rom sine behagelige omgivelser og moderne konferansefasiliteter. Her er det fokus på høy kvalitet og det er spesielt maten som har fått ekstra oppmerksomhet. Les mer om kjøkkenet på Smakfulle Rom her. Hotellet hadde sine første gjester i mars 2016.

Smakfulle Rom scorer langt over sine konkurrenter både på Facebook og Tripadvisor. Klikk på lenkene for å lese.

Kontakt oss gjerne!

E-post: booking@smakfullerom.no
Telefon 40 00 15 08