fbpx

Litt eller mye aktivitet? Du bestemmer!

Smakfulle Rom tilbyr mange ulike aktiviteter inne og ute på konferansegården. Gården eier også en av Skandinavias største klatreparker, Høyt & Lavt Lillestrøm, som ligger kun 400 meter unna. Her finner du et stort utvalg av teambuildingsaktiviteter enten du ønsker litt eller mye aktivitet. Vi er fleksible for å finne et opplegg inne eller ute som passer for din bedrift.

Høyt & Lavt park

Opplevelser fører folk sammen. Gjør teamet sterkt og samkjørt med teambuilding hos Høyt & Lavt Lillestrøm. Dette er vår egen aktivitetspark som ligger kun 400 meter unna og er landets nest største. Fokuset for aktiviteten ligger på kommunikasjon, samhandling og det å ha det gøy sammen.

Vi kombinerer gjerne femkamp som er ulike aktiviteter hvor dere får oppgaver som byr på aktivitet, hjernetrim og samarbeid med utfordringer i aktivitetsløypene våre som henger høyt og lavt mellom trærne. Vi har 20 aktivitetsløyper og hele 41 zipline.

Vi anbefaler at dere setter av minst tre timer til denne aktiviteten og vi serverer gjerne ulike måltider nede i klatreparken dersom dere ønsker det. Kontakt Smakfulle Rom: booking@smakfullerom.no  eller les mer om tilbudet i aktivitetsparken Høyt & Lavt her.

Storbondens Utfordring (femkamp)

Kort eller lang aktivitet? Her kan du være med og bestemme. Storbondenes utfordringer er lagt opp som en konkurranse mellom to eller flere lag og er enkle og morsomme aktiviteter som passer for alle.

Standard opplegg varer ca 1t 30 minutt, men kan utvides med flere aktiviteter nede i klatreparken vår.

Lær å lage mat sammen med våre kokker.

Vi har et utvalg av forskjellige kurs dere kan ta sammen med kokkene våre. Dette er en hyggelig og uformell seanse der du lærer de beste triksene for et godt resultat på kjøkkenet.

Vinkurs med Europamester Sommelier

Dan Lystad holder ofte foredrag og kurs om det meste rundt temaet vin. Han har også vunnet den gjeve tittelen Europamester Someliér og bor kun et lite stykka unna konferansegården. Er det noe spesielt du har lyst til å lære mer om? V lager et opplegg etter gruppens interesser med rødt, hvitt eller boblende.

Quiz

Lyst til å kjøre en enkel quiz før middag? Vi deler inn i lag og lar dere konkurrere mot hverandre i ulike kategorier.

Ut på tur

400 meter fra Smakfulle Rom har vi en flott klatrepark. Her har vi merket stier og runder i det flotte skogsområdet. Vi pakker gjerne sekken med litt mat og drikke og gir turtips til korte og lengre turer i nærområdet.

Ølsmaking

Ønsker du en innføring i de ulike ølsortene som finnes? Vi har et samarbeid med kjente ølprodusenter på Romerike som gir dere en innføring i de ulike ølsortene levert med høy faglig dyktighet.

Andre aktiviteter i nærområdet

Ønsker du alternativer til klatreparken eller hotellet, har vi noen tips til aktiviteter i nærheten som passer inn med et besøk hos oss.

For den aktive:

Klatreparken Høyt & Lavt Lillestrøm

Folkebadet i Frogner åpent mandag og fredag ettermiddag

Vi har forslag til ulike runder i terrenget i nærområdet eller på asfalt. Turforslag: Farshatten, Elghytta, Bjørholen og Pilgrimsleden som går gjennom Sørum. Sjekk ut.no

Stomperudløypa har flotte sykkelstier i skogen. Flere muligheter for landeveissykling i området.

Lysløyper i Sørum (3,5 km), Vardefjellet og Leirsund. Eller ta på hodelykten og gå fra Tæruddalen (15 min) inn i Romeriksåsen.

For alle:

Eight Amcars Club

Guttormsgaard Arkiv

Frogner kirke og Frogner middelalderkirke

Bingen Lenser /

Fetsund Lenser

Tertitten 

Gå inn på www.opplevsorum.no for mer informasjon om aktiviteter i Sørum.

Send forespørsel

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.