fbpx

Aktiviteter til kurs og konferanser

Smakfulle Rom tilbyr mange ulike aktiviteter, både inne og ute ved konferansegården. Gården eier også en av Skandinavias største klatreparker, Høyt & Lavt Lillestrøm, som ligger kun 400 meter unna. Her finner du et stort utvalg av teambuildingsaktiviteter enten du ønsker litt eller mye aktivitet. Vi har også en Lavvo med 120 sitteplasser hvor det tilbys middag i etterkant av aktivitet. Vi er fleksible for å finne et opplegg som passer for din bedrift.

Høyt & Lavt park

Opplevelser fører folk sammen. Gjør teamet sterkt og samkjørt med teambuilding hos Høyt & Lavt Lillestrøm. Dette er vår egen aktivitetspark som ligger kun 400 meter unna og er landets nest største. Fokuset for aktiviteten ligger på kommunikasjon, samhandling og det å ha det gøy sammen.

Vi kombinerer gjerne femkamp(parkens utvidede versjon av Storbondens Utfordring) som er ulike aktiviteter hvor dere får oppgaver som byr på aktivitet, hjernetrim og samarbeid med utfordringer i aktivitetsløypene våre som henger høyt og lavt mellom trærne. Vi har 20 aktivitetsløyper og hele 41 zipline.

Vi anbefaler at dere setter av minst tre timer til denne aktiviteten og vi serverer gjerne ulike måltider nede i klatreparken dersom dere ønsker det. Kontakt Smakfulle Rom: booking@smakfullerom.no  eller les mer om tilbudet i aktivitetsparken Høyt & Lavt her.

Storbondens Utfordring

I storbondens utfordring deles dere i lag og konkurrerer i øvelser som kims-lek, erteposekasting, quiz og lignende.  Morsom aktivitet som passer for alle og er ekstrem trening av lattermusklene og konkurranseinstink,

Standard opplegg varer ca 1 og en halv time, men kan utvides eller kortes ned i forhold til tiden dere har til disposisjon.

Vinsmaking

Vinsmaking – hva vil du vite om vin? Her kan du smake og lære fra blant andre Europamester Sommelièr Dan Lystad. Vår egen sommelier Randi Roggenbihl tilbyr ulike temaer som «Musserende vin – en boblende innføring i land, produksjon og druer», «Pinot Noir – Den kresne primadonna. En drue – fire kontinenter», «New Zealand – det innovative kontinentet», «Riesling – fra tørt til søtt. Som skapt for det kalde klima». Eller ønsker dere noe helt spesielt? Da kan vi tilrettelegge for det. Varighet ca. 1,5 time.

Quiz og Live Musikk-Quiz

Lyst til å kjøre en enkel quiz før middag? Vi deler inn i lag og lar dere konkurrere mot hverandre i ulike kategorier.

Litt underholdning samtidig? Hva med Live Musikk-Quiz til aperitiff eller etter middag? Konseptet er som annen quiz, men her fremføres alle låter live av vår Quiz-master. Anbefales.

Ut på tur

400 meter fra Smakfulle Rom har vi en flott klatrepark. Her har vi merket turstier og runder i det flotte skogsområdet. Vi pakker gjerne sekken med litt mat og drikke og gir turtips til korte og lengre turer i nærområdet. God tur!

Ølsmaking

Ønsker du en innføring i lokale ølsorter?  Vi samarbeider med kjente ølprodusenter på Romerike. Den nærmeste av dem, Norum bryggerier, gir dere en innføring i de ulike ølsortene de produserer, levert med høy faglig dyktighet.

Alpakkavandring

Det å rusle en tur med disse flotte dyrene fra Smakfulle Rom og ned, i og rundt parken vår, er en utrolig hyggelig og avkoblende aktivitet.
Alpakkaer er et søramerikansk domestisert kameldyr, godt tilpasset det norske klimaet. Den deilige myke og luktfrie pelsen og dens rolige og behagelige lynne gjør disse sosiale dyrene til de beste turkameratene.

 

Andre aktiviteter i nærområdet

Ønsker du alternativer til klatreparken eller hotellet, har vi noen tips til aktiviteter i nærheten som passer inn med et besøk hos oss.

For den aktive:

Klatreparken Høyt & Lavt Lillestrøm

Folkebadet i Frogner åpent mandag og fredag ettermiddag

Vi har forslag til ulike runder i terrenget i nærområdet eller på asfalt. Turforslag: Farshatten, Elghytta, Bjørholen og Pilgrimsleden som går gjennom Sørum. Sjekk ut.no

Stomperudløypa har flotte sykkelstier i skogen. Flere muligheter for landeveissykling i området.

Lysløyper i Sørum (3,5 km), Vardefjellet og Leirsund. Eller ta på hodelykten og gå fra Tæruddalen (15 min) inn i Romeriksåsen.

For alle:

Eight Amcars Club

Guttormsgaard Arkiv

Frogner kirke og Frogner middelalderkirke

Bingen Lenser /

Fetsund Lenser

Tertitten 

Gå inn på www.opplevsorum.no for mer informasjon om aktiviteter i Sørum.

Send forespørsel

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.