fbpx

Minneverdige eventopplevelser

Vårt dedikerte team i Smakfulle Event byr på et bredt spekter av aktiviteter som passer for alle

Smakfulle Event skreddersyr ditt arrangement

Med klatreparten Høyt & Lavt Lillestrøm som vår lekegrind, tilbyr Smakfulle Event skreddersydde bedriftsarrangementer i naturskjønne omgivelser. Disse kombinerer kreativitet, moro og skaper minnerike øyeblikk.

Våre teambuildingsaktiviteter spenner fra høye tretoppeventyr til jordnære utfordringer, og vi tilpasser hver opplevelse til dine ønsker og behov. Noen er designet for å teste dine fysiske og mentale grenser, mens andre er utelukkende for å trene lattermuskler. Velkommen til våre unike eventopplevelser!

Våre varierte eventopplevelser

Fra livlige firmafester, sommerfester og hjertevarme julebord til kreative temafester, sofistikerte VIP-arrangementer og energiske kick-offs – vi skaper magiske øyeblikk for enhver anledning.

Med stor boltreplass både innendørs og utendørs, samt en romslig og koselig lavvo med hele 120 sitteplasser, åpner vi dørene til en verden av muligheter. Vårt allsidige område har også blitt arena for vellykkede produktlanseringer og film/TV-produksjoner. Uansett om du ønsker å feire, motivere eller imponere, kan vi tilby den ideelle settingen for ditt neste minneverdige arrangement.

Ulike aktiviteter

Våre teambuildingsaktiviteter vil garantert bringe glede og spenning til din bedrift, uansett om du trives best på bakken eller i trærne, med hjernetrim eller fysiske utfordringer. Alt fra lagutfordringer både med og uten Diversity Icebreaker, storbondens utfordring eller koselig alpakkavandring. Quiz, zipline, øl- og vinsmaking for å nevne noe. vi tilpasser hver opplevelse til dine ønsker og behov.

Gled dine ansatte med gode matopplevelser

Hos Smakfulle Event går vi langt for å gi deg en matopplevelse utenom det vanlige. Vi tror på kvalitet, og det begynner med valget av råvarer. Vår lidenskap for god mat er tydelig gjennom vår dedikasjon til kortreiste råvarer – friske, lokale ingredienser som gir en smak av vår vakre region.

Vi er stolte av å støtte bærekraftige praksiser. Gjennom vårt engasjement for kortreiste og kvalitetsrike råvarer, ønsker vi å dele ikke bare en smakfull opplevelse, men også historiene bak hvert måltid – historiene om vårt lands hardtarbeidende bønder, håndverkere og produsenter.

Uansett behov har vi lokaler som passer for deg

Våre unike lokaler

Fra den autentiske atmosfæren i lavvoen som omfavner naturens magi, til grillhytta og klatretunets spennende eventyr, tilbyr vi en palett av muligheter. Her skaper vi minner, griller deilige retter under åpen himmel, og utfordrer oss selv i klatretunets høyder.

Vår koselige kafé er ikke bare et sted for deilige smaker, men også for møter som inspirerer.

For de som søker litt mer eksklusivitet har vi Smakfulle Roms moderne møtelokaler. Med en atmosfære av luksus, er disse lokalene ideelle for forretningsmøter, presentasjoner og strategisamlinger.

Enten det er rustikk sjarm, spennende opplevelser, avslappede stunder eller moderne eksklusivitet du søker, har vi den ideelle lokasjonen for din neste begivenhet.

Hvor finner du oss?

Vi er lokalisert i Lillestrøm kommune, kun 6 min fra E6 ved Frogner og Kløfta i retning Sørumsand. Høyt & Lavt Lillestrøm er på samme sted kun 400 meter lenger inn i veien.