BLOGG

Konferansegården Smakfulle Rom

Ha en grønn konferanse i landlige omgivelser

Noen ganger kan miljøvennlighet gå på kompromiss med smak og komfort. Ikke hos oss.

Grønn konferanse

Om du vil holde en grønn konferanse med topp komfort, tør vi påstå at Smakfulle Rom er det perfekte stedet. Vi er en liten konferansegård med en intim og hyggelig atmosfære, som er opptatt av at driften vår er så miljøvennlig som mulig. Hos oss slipper du byens kjas og mas – samtidig som du ikke er alt for langt unna.

Konferansesal - Smakfulle Rom

Gården

Bygningene våre er moderne og nyrenoverte, og oppfyller alle de strenge TEK15-kravene til energieffektivitet og miljøvennlighet. 10 energibrønner sørger for all oppvarming av hele gården og gjør oss selvforsynte med Co2-nøytral oppvarming. Alle bygningene er er godt isolert og overskuddsvarme blir gjenvunnet. Våre tre møterom er lyse og moderne med plass til mellom 12-16 personer, mens konferansesalen har plass til 150. Vi kildesorterer alt avfall, og er selvfølgelig miljøfyrtårn-sertifisert.

Miljøvennlig kokkekunst

Råvarene våre henter vi fra øverste hylle – nemlig fra de frodige omgivelsene i Romerike og omegn. Kortreiste råvarer er ikke bare bra for miljøet, men også for smaken. Vi velger lokale leverandører som satser på dyrevelferd og bærekraft, hvorav to av dem har mottatt dyrevernmerket. Våre kokker strekker seg langt for å bruke hele dyret i sin kokkekunst. Det er en kreativ utfordring som de tar på strak arm – og det gir smak i verdensklasse. Dette gjør vi fordi det er bærekraftig, miljøvennlig og ikke minst respektfullt overfor dyret. Vi tror på dyrevelferd, fordi vi bryr oss om dyrene.

Våre leverandører leverer kjøtt fra dyr som har hatt det bra, noe som gir god dyrehelse. Dette gjør mulig å bruke alt – fra hode til hale, slik at så lite som mulig går til spille. I 2016 mottok vi Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for Akershus. Denne ble delt ut av Innovasjon Norge og vi fikk prisen for vår nytenking og unike utnyttelse av gårdens totale ressurser.

 

Velkommen til Smakfullle rom – for smaken og miljøets skyld!

 

No items found