Smakfulle Rom AS
Asakveien 115, 1923 Sørum
E-post: booking@smakfullerom.no
Telefon: 40 00 15 08
Smakfulle møter og luftige utfordringer
25 minutter fra Oslo og 17 minutter fra Gardermoen, i et landlig og rolig miljø på en gård i full drift, finner du Smakfulle Rom. Dette er en konferansegård med alle fasiliteter og høy standard. Vi har også 15 smakfulle hotellrom med til sammen 24 sengeplasser, og plass opp til 120 personer i Konferansesalen.
Vi kan tilby flotte og behagelige omgivelser for mindre grupper med møterom og egen stue. Atmosfæren er lun og behagelig med fokus på personlig service og ekte matopplevelser. Stilen er rustikk, men moderne og stedet har høy standard.
Et steinkast fra hotellet finner du en av Nord-Europas største klatreparker, Høyt & Lavt Lillestrøm. Dette gir en unik mulighet for en dag fylt med både faglig innhold, men også fysisk aktivitet og samarbeid. Nede i aktivitetsparken tilbyr vi servering i både lavvo (120 sitteplasser) og i vår kafè. Den er også flott til kick-off med møter opp til 35 personer, aktivitet og mat.
Konferansehotellet Smakfulle Rom ligger på historisk grunn – med lang tradisjon for matkultur. Navnet Asak kommer fra gammelnorsk Àsaker = Åsakrene, som betyr «gudenes åker», eller at det ble ryddet åker på en ås.
Åsen er den ryggen som gården ligger på. Gårdsnavnet Asak er kjent i skriftlige kilder første gang i 1344. Arkeologiske funn kan tyde på at det har vært folk i området fra førromersk jernalder til folkevandringstiden – folk som har bodd og stoppet her i mange hundre år.
Smakfulle Rom ønsker å tenke bærekraft og miljø i det vi gjør og hvordan vi har bygget. På kjøkkenet tenker kokkene bærekraft. Hele dyret blir utnyttet, og det krever litt mer kreativitet å lage førsteklasses retter når man utnytter alle delene av dyret. Men smaken, den blir veldig bra. Vi velger gode produsenter, gjerne lokalt og økologisk. To av våre leverandører har også mottatt Dyrevernemerket som utstedes av Dyrevernalliansen: Grøndalen Gård og Hovelsrud Gård.
Vi sorterer søppelet vårt, og både matavfall, papp og glass går til gjenvinning.
Bygget: låven stod ferdig i 2016 og følger dermed alle TEK15 forskrifter. Hver enkelt hotellrom er en egen branncelle, så dersom noe skulle begynne å brenne vil ikke alt måtte bygges opp igjen fra grunnen av. Det produseres strøm med solcellepaneler på deler av en av driftsbygningene. Hele hotellet varmes opp med jordvarme og all energi blir utnyttet med varmegjenvinning. Dette holder strømforbruket vårt nede.