fbpx

Firmafest

Her på Smakfulle Rom tilbyr vi skreddersydde firmafestopplevelser året rundt, enten dere foretrekker lavvokos i skogen eller eleganse i vår staselige festsal.

Noe for alle

En firmafest hos oss kan innebære alt fra bålkos med aktiviteter, til deilig buffet og drikke i Lavvoen med underholdning. Eller kanskje passer det bedre for dere å bli møtt av en jazzduo i foajeen til aperitiff, etterfulgt av en 4-retters middag og Casino Royale i festsalen på flotte Smakfulle Rom?

Vi tilpasser din firmafest til deg og din bedrift!

Eksempler på program:

Ettermiddag: Møt opp kl. 13.00 til kaffe og nystekt kanelknute servert på klatretunet. Deretter følger 3t klatring i våre klatreløyper hos Høyt & Lavt Lillestrøm, før grillpølser serveres ved O-fyren i grillhytta med bar og musikk på tunet. Avreise kl. 17.00 eller utvid arrangementet med live musikk og dans i vår koselige Lavvo. Dette arrangementet anbefales både bedrifter og familiedag for bedrifter og passer for grupper på 15-350 pers.

Kveld: Møt opp kl. 18.00 til hjemmelaget eplegløgg. Deretter følger 5-kamp i 1 ½ time inkl. premieseremoni før middagen serveres i vår koselige lavvo kl 19.00. Kos dere med live musikk og dans før kvelden avsluttes. Dette arrangementet Anbefales alle som ønsker noen hyggelige timer sammen med aktivitet og god mat og passer for grupper på 15-120 pers.

Praktisk informasjon

Vi har stor gratis parkeringsplass og kan ordne med felles transport og overnatting, enten for få eller mange, dersom dere ønsker det. Send oss gjerne en forespørsel, så vil vi skreddersy et opplegg som passer for deg.

Send oss en forespørsel så tar vi kontakt med deg