fbpx

Fantastisk mat og atmosfære

Jul hos Smakfulle Rom

På Smakfulle Rom serveres det mat i særklasse og en ro du sjelden finner andre steder. Vi fokuserer på kvalitet, smak og gode opplevelser. Kjøkkenet produserer egen mat og henter råvarer fra flere lokale produsenter. Blant annet henger bacon, fenalår og spekeskinker på stabburet på gården. Prøv et julemåltid hos Smakfulle Rom – Ro til å nyte og skape.

 

Julebordspakke for din bedrift

Vi leier gjerne ut stedet eksklusivt til bedrifter fredager i november, desember og januar dersom dere ønsker stedet for dere selv. Vi serverer aperitiff, 3-retters tradisjonell julemat eller 4-retters juleinspirert meny . Ta kontakt for ytterligere info.

Vi hjelper dere også med transport på forespørsel

Velkommen

 

Julelunsj

Fra slutten av november tilbyr vi vår smakfulle julelunsj. Ta med dine kollegaer på en hyggelig juleavslutning i flotte omgivelser.

Julelunsjen er tilgjengelig fra slutten av november mellom kl. 11 og 14. Må forhåndsbestilles.
*Velg mellom kjøtt og fisk til hovedrett.

Bestill bord her: booking@smakfullerom.no

Middag

Juleselskap

Ta med jobben eller vennegjengen til en hyggelig kveld med gode smaksopplevelser i flotte omgivelser. Mandag til torsdag serverer vi dagens fire-retters meny med deilige jule-inspirerte smaker.

Bestilling av bord: booking@smakfullerom.no

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en uforglemmelig matopplevelse!

 

   - Årets julelunsj i unike omgivelser-

Julestemning i skogen!

Ta turen til vårt koselige tun i Høyt & Lavt Lillestrøm.
Smakfulle Event serverer en smakfull julebuffet i unike omgivelser i Lavvoen vår.  Kombiner gjerne middag i Lavvo eller kafé med aktiviteter ute i snøen eller med et møte i forkant. Kafeen er utstyrt med projektor og har god ventilasjon, så her er det flere muligheter.

Meny:
Hjemmelaget gløgg av eple med potetlefse og fenalår
Tradisjonell julebuffet
Dagens dessert

Ta kontakt med oss, så finner vi et opplegg som passer for dere.