Asakvegen 115 / 1923 SørumEmail: booking@smakfullerom.no
Phone: +47 40 00 15 08
Smakfulle Rom
Conveniently situated between Oslo City Centre and Oslo Gardermoen, on a working farm in a serene
and rural landscape you will find the Smakfulle Rom Conference Hotel. It is modern, with all facilities
and to a high standard. The main hall can hold up to 120 people, and there is 15 bedrooms available,
both doubles and singles.
We can offer delicate and intimate meeting-rooms, even a private lounge for the smaller groups, and
plenty of space for the bigger events, all with that same rustic and homely atmosphere coupled with
excellent personal service.
Just 400 meters from the hotel we have one of Scandinavia’s largest TreeTop Activity Parks. This
provides for a unique opportunity of both work and physical activity, and we are happy to serve food
and drinks in either the lavvo or the new café.
Welcome to Smakfulle Rom!
Contact Us
Contact us! Would you like to check availability or do you have questions? Please send us this form and we will give you an answer as soon as we can during weekdays 8 am. and 4 pm.
Våre ansatte
Stine Kirkeby
Daglig leder og eier
E-post: stine@smakfullerom.no
Telefon: 930 83 262
Elisabeth Finstad Hågensen
Booking- og restaurantansvarlig
E-post: elisabeth@smakfullerom.no
Telefon: 454 39 972
Roar Bergheim
Kjøkkensjef
E-post: roar@smakfullerom.no
Telefon: 400 42 034
Øystein Haugen
Daglig Leder Høyt & Lavt Lillestrøm
E-post: booking@sorumaktivtetspark.no
Telefon: 976 98 065
Bettina Braathen Mauer
Kokk
Kristin Krogh
Konferansevert/ servitør
Elias Jonsbu
Lærling
Cathrine Resch-Karlsen
Konferansevert/ servitør
Sustainability
Smakfulle Rom ønsker å tenke bærekraft og miljø i det vi gjør og hvordan vi har bygget.
På kjøkkenet tenker kokkene bærekraft. Hele dyret blir utnyttet, og det krever litt mer kreativitet å lage førsteklasses retter når man utnytter alle delene av dyret. Men smaken, den blir veldig bra. Vi velger gode produsenter, gjerne lokalt og økologisk. To av våre leverandører har også mottatt Dyrevernemerket som utstedes av Dyrevernalliansen: Grøndalen Gård og Hovelsrud Gård
Vi sorterer søppelet vårt, og både matavfall, papp og glass går til gjenvinning.
Bygget: Låven stod ferdig i 2016 og følger dermed alle TEK15 forskrifter. Hver enkelt hotellrom er ene egen branncelle, så dersom noe skulle begynne å brenne vil ikke alt måtte bygges opp igjen gra grunnen av. Hele hotellet varmes opp med jordvarme og all energi blir utnyttet med varmegjenvinning. Dette holder strømforbruket vårt nede.