fbpx

Ønsker du å leie selskapslokaler?

Vi tilbyr moderne og rustikke lokaler i flotte omgivelser

Flotte lokaler til utleie

Har du behov for å leie selskapslokale?  Hvis du ønsker å arrangere ditt selskap hos Smakfulle Rom kan vi stå for alle detaljer, men ønsker du å leie et sted du kan gjøre mye selv eller ønsker litt mer rustikke omgivelser har vi også noen flotte alternativer i vår egen klatrepark Høyt & Lavt Lillestrøm. Her har vi en stor flott lavvo og en moderne kafe du kan leie midt i hjerte av skogen vår som passer godt som selskapslokaler.

Ønsker du å leie flott lokale med fantastiske omgivelser?

Klatretunet kafe

Klatretunet stod klar til bruk sommeren 2018 og er et tilbud for gjester til aktivitetsparken vår Høyt & Lavt Lillestrøm. Vi ønsker at flere kan benytte seg av dette flotte lokalet og leier ut stedet som selskapslokale.

Tid for utleie

Klatretunet kan leies utenom åpningstid i klatreparken som er helger og ferie fra mai- oktober kl 1000-1630. Har du andre behov så kan vi se om det likevel er muligheter for å være fleksible.

Forespørsel?

Send en e-post til post@klatretunet.no for forespørsel om selskapslokalet, tid og mer informasjon om våre muligheter.

Gir den helt spesielle opplevelsen

Selskap i lavvo?

Skal du arrangere bursdagsselskap eller konfirmasjon og ønsker rustikke omgivelser? Vår lavvo er perfekt for slike arrangementer.

Lavvoen er et flott selskapslokale og passer tar opp til 80 personer, litt avhengig av årstid. Gjestene sitter på langbord og benker med reinsdyrskinn og aggregatet sørger for komfortabel temperatur også på kalde vinterdager.

Rett ved siden av ligger Klatretunet hvor det er kjøkkenfasiliteter og toaletter.

Skal vi ordne alt for deg?

Ønsker du at vi skal stå for hele arrangementet med musikk, pynt, overnatting og matservering?

Smakfulle Rom

Smakfulle Rom tilbyr flotte lokaler til bryllup, konfirmasjon og andre selskaper der vi står for hele gjennomføringen.

Kjøkkenet på Smakfulle Rom leverer også all mat ned til aktivitetsparken Høyt & Lavt Lillestrøm. Maten vår har et svært godt rykte og er et av de beste i vårt området.

Hvor finner du oss?

Vi er lokalisert i Lillestrøm kommune, kun 6 min fra E6 ved Frogner og Kløfta i retning Sørumsand. Høyt & Lavt Lillestrøm er på samme sted kun 400 meter lenger inn i veien.