SELSKAPER

Leie av lokalene

Har du behov for å leie lokaler til ditt selskap?  Hvis du ønsker å arrangere ditt selskap hos Smakfulle Rom så kan vi stå for alle detaljer, men ønsker du å gjøre mye selv eller ønsker litt mer rustikke omgivelser har vi også noen flotte alternativer i vår egen klatrepark. Her er det både en lavvo og en flott og moderne kafe du kan leie midt i hjerte av skogen vår.

Selskap hos Smakfulle Rom

Ønsker du å ha ditt arrangement på konferansegården vår, Smakfulle Rom, så står vi for all mat, drikke og personell. Mer informasjon om dette finner du under selskapsfanen. Ønsker du å stå for noe selv kan du leie Klatretunet kafe eller lavvo.

Leie av lavvo – midt i hjerte av klatreparken

Vi har en stor lavvo av typen Tentipi72 som rommer opp til 80 personer. Lavvoen gir en helt spesiell atmosfære og kan varmes opp for å få en behagelig temperatur uavhengig av årstid.

Klatretunet – vår moderne kafé

Ny moderne kafe ble bygget til klatreparken i 2018. Her er det plass til ca. 50 personer i vår koselig kafe med peis, høyt under take, storkjøkken fasiliteter m.m. Stedet kan leies uten mat og drikke, men en servitør fra oss følger med.

Ta kontakt dersom du er interessert i å leie våre lokaler!

Send oss en forespørsel så tar vi kontakt med deg