Aktiviteter hos Smakfulle Rom

Vi tilbyr korte og lengre aktiviteter, og tilpasser til ditt behov

Smakfulle Rom tilbyr mange ulike aktiviteter og eier også en av Skandinavias største klatreparker, Høyt & Lavt Lillestrøm, som ligger kun 400 meter fra konferansegården. Vi har et stort utvalg av teambuilding-aktiviteter enten du ønsker en kort aktivitet eller over flere timer. Vi er fleksible for å finne et opplegg som passer for din bedrift.

Andre aktiviteter i nærområdet

Ønsker du alternativer til klatreparken eller hotellet, har vi noen tips til aktiviteter i nærheten som passer inn med et besøk hos oss.

For den aktive:

  • Klatreparken Høyt & Lavt Lillestrøm
  • Folkebadet i Frogner åpent mandag og fredag ettermiddag
  • Vi har forslag til ulike runder i terrenget i nærområdet eller på asfalt. Turforslag: Farshatten, Elghytta, Bjørholen og Pilgrimsleden som går gjennom Sørum.
  • Stomperudløypa har flotte sykkelstier i skogen. Flere muligheter for landeveissykling i området.
  • Lysløyper i Sørum (3,5 km), Vardefjellet og Leirsund. Eller ta på hodelykten og gå fra Tæruddalen (15 min) inn i Romeriksåsen.

 

For alle:

Eight Amcars Club
Guttormsgaard Arkiv
Frogner kirke og Frogner middelalderkirke
Bingen Lenser /
Fetsund Lenser
Tertitten 

Gå inn på www.opplevsorum.no for mer informasjon om aktiviteter i Sørum.

Send forespørsel

Kontakt oss

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Skriv inn ønsket dato for arrangement, antall personer, og kort om deres behov, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til konferansegården Smakfulle Rom! Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.